Kiest u voor gemak? Met deze dienst ontzorgen wij u volledig. Wij maken de aangifte voor u op, bespreken met u de hoogte van de rest- BPM, en na akkoord dienen wij deze voor u in bij de Belastingdienst

(U ontvangt de ingevulde aangifte in uw mailbox en deze dient u vervolgens zelf in bij de Belastindienst)

Bpm aangifte

De bpm aangifte is een aangifte voor een belasting die iedereen die een buitenlands motorvoertuig koopt of importeert moet betalen. Deze aangifte is zoals iedere aangifte van de belastingdienst complex en tijdrovend. Maar als de bpm aangifte goed gedaan wordt kan het u veel geld schelen. Als u ervoor kiest om de service van Bpmaangiftedoen.nl te gebruiken, dan bent u gegarandeerd van het laagste rest-bpm en hoeft u zich geen zorgen te maken over het doen van uw bpm aangifte.

Bpm aangifte voor ieder motorvoertuig

Bpmaangiftedoen.nl verzorgt de bpm aangifte voor personenauto’s, bestelauto’s, motoren en campers. Wanneer u een motorvoertuig importeert uit het buitenland kunt u meteen bpm aangifte doen, daarna krijgt u het kentekenbewijs opgestuurd. Het kentekenbewijs krijgt u het snelst op uw deurmat als u ons uw bpm aangifte laat regelen. Binnen enkele werkdagen heeft u namelijk uw kentekenbewijs al in bezit. 

Hoe werken wij?

Wanneer u kiest voor onze service nemen wij, na betaling, binnen enkele minuten contact op per e-mail om de voertuiggegevens te verkrijgen. U kunt de voertuiggegevens naar ons opsturen en ook het document “bevestiging van inschrijving” van de RDW zien we graag. Zodra we de gegevens van het voertuig hebben, starten we met de berekening van de bpm. Dezelfde dag nog stellen we u op de hoogte van het bedrag van de bpm. Op het moment dat u akkoord gaat met de hoogte van de bpm, regelen wij de rest van de aangifte en sturen we u de volledig ingevulde bpm aangifte vaak nog dezelfde dag op.

Gegarandeerd de laagste rest-bpm

Door te kiezen voor onze service bent u gegarandeerd van het laagst mogelijke rest-bpm. Een rest-bpm betaalt u over een tweedehands voertuig dat u importeert uit het buitenland. We berekenen de bpm en rest-bpm op basis van het merk, type, bouwjaar en uitvoering van het voertuig. De soort brandstof dat het voertuig gebruikt is ook van belang en de hoeveelheid uitstoot bepaalt steeds meer de hoogte van de bpm. 

 

Een aanzienlijk deel van de bpm kunt u besparen als u een beschadigd voertuig importeert en een taxatierapport laat uitvoeren. Een taxatierapport via onze pakketten levert het laagste rest-bpm op en wordt gegarandeerd geaccepteerd. De taxatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en erkende taxateur. Wij bieden de dienst waarmee u honderden of duizenden euro’s kan besparen op het importeren van uw voertuig.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze verschillende pakketten of verdere mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van advies over uw bpm aangifte en helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, e-mail, telefoon en zelfs via Whatsapp.