Bpm aangifte doen

De bpm aangifte doen bij de Belastingdienst is een tijdrovende en ingewikkelde taak. Het is wel een noodzaak om bpm aangifte te doen als u een voertuig importeert uit het buitenland. Het liefst heeft u zo snel mogelijk uw kentekenbewijs in huis zodat u snel in uw nieuwe voertuig kan rijden. Bij Bpmaangiftedoen.nl bieden we de service om geheel zonder zorgen uw bpm aangifte te doen en snel uw kentekenbewijs te ontvangen. Door de kwaliteit van onze diensten kunnen wij u verzekeren van het laagste bpm en snelle aanlevering van uw aangifte.

Voor ieder soort voertuig kunnen we uw bpm aangifte doen

Wanneer u een personenauto, bestelauto, motor of camper importeert uit het buitenland moet u bpm aangifte doen. Voor al deze voertuigen voorzien wij u van uw bpm aangifte en helpen we met een spoedig ontvangst van uw kentekenbewijs. Zeer snel nadat u uw auto importeert kan de bpm aangifte al gedaan worden. Als u ons uw bpm aangifte laat doen dan kunt u er zeker van zijn dat u uw kentekenbewijs binnen enkele werkdagen in bezit heeft.

Onze snelle werkwijze

Heeft u voor een van onze pakketten gekozen en betaald? Dan sturen we binnen enkele minuten een e-mail met een verzoek voor de voertuiggegevens. Zodra u de voertuiggegevens heeft opgestuurd gaan we direct voor u aan de slag met de berekening van de bpm. Een “bevestiging van inschrijving” van de RDW kunt u samen met de voertuiggegevens opsturen. Vaak dezelfde dag nog ontvangt u de vaststelling van de hoogte van uw bpm. Wanneer u akkoord gaat met de hoogte van de bpm gaan we meteen uw bpm aangifte doen en ontvangt u meestal binnen 24 uur de volledig ingevulde bpm aangifte.

De laagste bpm en rest-bpm

Bij Btwaangiftedoen.nl bieden we de service om gegarandeerd de laagste bpm en rest-bpm te krijgen voor uw voertuig. We voeren de meest voordelige berekening van de bpm uit en baseren deze op de eigenschappen van het voertuig. Van belang voor de berekening zijn onder andere het merk, type, bouwjaar en vooral de uitstoot van het voertuig. 

 

Importeert u een tweedehands voertuig? Dan betaalt u geen volledig bpm maar de rest-bpm. De rest-bpm berekenen we ook op meest voordelige manier. Het importeren van een beschadigd voertuig is het voordeligst. Als u een beschadigd voertuig importeert, kunt u maximaal profiteren van onze dienst om een taxatierapport te laten doen. In dit pakket garanderen we de laagste rest-bpm door middel van een taxatierapport door een onafhankelijke en erkende taxateur. 

Neem gerust contact met ons op!

Wenst u uw bpm aangifte aan ons over te laten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, e-mail, telefoon of Whatsapp. Ook als u vragen heeft over bpm aangifte doen, staan we u graag te woord.